Sorry.

2010-05-31 / 16:29:50
Förlåt, är inte så på hugget med bloggen just nu. Men bara för att ja vet att mamma läser den, måst ja ju uppdatera henne vad som händer här nere i Grekland :) Idag är det fint fint, sommar och sol är något det är här :) Fan vad härligt. Igår var det söndag, då gjorde jag inte så mycket, var ut o äta med ett par vänner inte något annat. Sen var jag även o träffade Amira, som hade festat natten lång i Aten o missat flyget hem men fixat det med ombokningar o så :) Hon hade i alla fall haft det hur bra som helst, ångrar nog lite att man inte tog chansen och drog med till Aten. men tänkte på barnen och Eurovisionen ju :) Vad tyckte ni om vinnaren föresten? :) Lena från Tyskland. Hon var riktit bra tyckte jag, underbar när man tänker att hon bara är 19 år :) Vilken dröm som slog in för henne måst jag säg. Idag har jag varit hemma, solat och simmat. Ja jag har SIMMAT, men i poolen :) Aldrig i havet, är så kall av mig, de skall nog vara 35 i vattnet innan ja sätter min kropp i den :) men de e lugnt, ja har ju pool hos heidi och Andreos. :) Så ja vi har suttit på deras går o grillat, och simmat o solat. Kunde inte bli bättre, Hade så otroligt skönt där.

Just hemkommen, och en hemkommen Ben också. Riktigt sur idag, ojoj säger jag bara. Har säkert haft det tungt på jobbet ingen aning, han var så sur att han glömde o snacka engelska med mig, så han sto o gnällde på grekiska, ingen aning vad han sade, men ja nickade :) Nå nu la han sig i soffan med Edvin så ja har påkänn att de snart säger SNARK ! Nå vad är bättre än de , en mindre gnällspik ;) Älskar gnällspiken i alla fall :) <3


Nu o leka med Jasmin.


Puss&Kram / Emilia

Nu blir det zumba imorgon.

2010-05-30 / 00:08:52



vilken dans låt, zumba imorgon :)

Eurovision Final

2010-05-29 / 18:02:16
Idag blir det tillsammans med familjen o kolla på Finalen i Eurovisionen :)
Så det kommer bestå av godis, chips och dricka för kvällen.
Har inga direkt förhandsfavoriter, men Cypern, i love it ! <3
Frankrike är riktigt bra också, men sen finns det inte så många andra.
Ha en trevlig Lördag ! <3

Inredning.

2010-05-28 / 16:21:15
Dålig uppdatering pga. att jag har fixat hemma hos mig, och har inte haft internet kopplat till datorn, det betyder 2 dagar utan internet, och det var inte ens jobbigt hörni ;) Men nu har ja fixat snyggt och klart i vårt sovrum och vardagsrum. Har lite på känn att de ändå kommer fixas om innan detta år är slut ;)
Jag går ju in för att ha det fräscht hos mig, då valde jag denna gång, färgen vit :) det är alltid stilrent o passar ihop med allt, här får ni lite bilder från hur det blivit.

Sovrummet <3
Vardagsrummet fick nya tapeter, Ben kan ;)
Det har jag hållit på med denna vecka, och skött om ungarna förståss ;) Edvin blev ju 4 månader gammal den 25 :) Och vi är snart i Juni, usch hur tiden går snabbt, verkligen :)
Snart börjar jag ju jobba och allt :) Igår kollade vi även Eurovison tillsammans, haha sverige åkte ut med huvudet före direkt, stackars Anna banna då :) Nejdå, om inte finland är med, är inte sverige heller, så enkelt är det bara! Finland hamnade ju också ut med huvudet före som var planerat, så jag behövde inte simma i alla fall :)
/ Emilia

Eurovision.

2010-05-25 / 21:13:12
Kommer kolla eurovision genom nätet !
Hoppas på att de går bra för Finland.... :p

Hahah kan verkligen inte tro det, men vi hoppas.
Kommer dom vidare har ja lovat Heidi o Amira o
simma imorgon, så vi hoppas dom stannar kvar
i semifinal o kommer inte längre.



HEMLÄNGTAN? :o

2010-05-24 / 20:17:41
Kan ni förstå ? Jag har hemlängtan, som fan just nu.
Har aldrig någonsin haft hemlängtan, aldrig någonsing. Då menar ja det verkligen.
Flyttade hemifrån som 16 åring, en bit från mamma o pappa. Fick min lägenhet
då. Som jag haft o har ännu, men hyr ut den! UNDERBART! Men jag bodde ändå
i samma land som alla mina släktningar, förutom ni som finns i sverige. Men ja
sak samma. Satt och pratade med min mamma för en stund sedan i mobilen, helt
vanligt. Min bror håller på bli pappa sade hon att Emma hans flickvän är på BB.
Underbart det är det verkligen. Då kände jag inte så mycket ännu. Jag och min bror
står varandra hur nära som helst, vi delar allt med varandra, förutom de privataste
men en sån detalj kan han också få höra nångång ;) men ja, när jag satt o pratade med
mamma fick jag även ett sms hörde jag, så jag lät mamma dröjja lite, trodde det var
ett jobb sms, ifall ja skulle ha hamnat jobba kväll men nej de var av min bror o vet
ni vad det stod " DU HAR BLIVIT FASTER TILL EN UNDERBAR DOTTER" Jag berättade
åt mamma att hon blivit farmor och klickade mamma för att ringa upp Andreas min bror.
Att få höra hans röst, den var så lycklig, alla detaljer hur dottern såg ut och allt. Fick mig
att börja sakna hemåt. Jag fällde även någon tår, mest för att ja var så glad för Andreas och Emma.
Men även för att jag inte kommer få uppleva den nyfödda dottern deras på en tid :(
Jag som har blivit faster är i ett helt annat land, hur kommer det sig  :(

Ingen aning om detta kommer hålla i sig, jag älskar att vara i Grekland. Alla drömmar ja hade en gång har fallti på plats. Men önskar väl att man skulle kunna sätt sig i bilen o åka på besök o ta en fika. Men det är inte så lätt det inte. Men jag tror detta var bara en gångs grej, kommer nog överleva. :)
Men jag kommer även få bli gudmor till deras dotter, det hade dom bestämmt innan den var född :) Emma och Andreas är även Gudmor och Gudfar åt Jasmin! :)

Nu skall jag nog gå och mysa med Ben o bli på bättre humör :) <3

Dagen som 5 barns mamma.

2010-05-23 / 22:01:51
Har varit väldigt givande, väldigt rolig egentligen :) Lärt mig en massa nytt, hur skall man kunna ge uppmärksamhet åt 5 barn på en gång? Lycka till sa jag, Jasmin är i den åldern som hon vill synnas och höras, även Anastasia är det som är 2 år. Men på tal om Elin, hon är 7 år snart. Hon är så duktig hon, det var som en extra hand hela morgonen, hon visste hur man skulle byta blöja, hon visste hur man skulle mata. Hon kunde allt i stort sätt. Utan henne hade dagen blivit svårt också ! <3 Får faktiskt applådera åt Heidi och Andreos att dom uppfostrat tjejen till en helt underbar och klok tjej. Kommer aldrig lyckas få mina barn så uppfostrade. Sade jag till löd hon direkt inga problem! :) Sen ringde även Amira för hon var sugen på glass, och kanske jag behövde hjälp. Inget emot glass alls, det har jag verkligen inte. :) Men vem skulle behöva hjälp när jag hade Elin? ;) Haha självklart behövde jag hjälp. Så vi åkte efter Amira och åkte ner till hamnen där dom sålde glass, min första mjuk glass för detta år. och Jasmins första smak av glass :) När Amira kom, märkte man hur Elin lös upp, Amira är som en storesyster för henne verkligen. Elin sprang och kramade om Amira och sedan var dom taighta :) En sådan underbar syn verkligen ! :)

Så denna dag, har varit allt från jobbig, till rolig :) Tänkte idag morse när Edvin skrek, Heidis nyfödda skrek och Anastasia skulle inte äta. Då tänkte jag okej, ja ger mat åt dem, sen kör jag dem hem tillbaka !:) Men det blev bättre bara jag gav dem tid och att jag själv lärde mig andas :) Hade hur kul som helst, men väldigt utmattad nu.
Så 5 barn kommer jag nog aldrig att ha i alla fall inte i denna ålder när barnen är så nära varandra. Heidis son är 1 månad gammal, Edvin är 4 månader, Jasmin 1 år och 2 månader, Anastasia 2 år, elin 7. Dom första 4 barnen var ju så nära varandra och behövde nästan hjälp med samma sak :) Så nu blir det nog en tid innan min mage kommer börja växa igen :)








5 barnsmamma imorgon

2010-05-22 / 22:49:57

Vill ha !

2010-05-22 / 22:08:40
Klänning som jag vill ha till sommaren.
Kostar 799 kr. Alltså 80 euro typ. Varifrån skall jag skita ut dom pengarna då?
Så mycket är den där klänningen absolut inte värd i mina ögon. Skulle kunna betala
högst 50 euro för den ( 500kr) Inte en cent mera ! 
Så den får jag nog önska i present av någon nått varv!

Dålig uppdate.

2010-05-22 / 22:06:42
Jag vet, men dagen har varit fullproppad med program verkligen.
Bens mamma ringde idag och väckte mig, hon skulle bjuda på lunch så att vi inte skulle hinna bestämma vad vi skulle äta, okej lugnt för mig, jag behöver inte fixa lunch så ;) Jag åkte med Amira till vårdcentralen för att träffa barnmorskan, satt där ungefär en timme :)  Efter det åkte vi  hem till Sophia och åt en underbar lunch som bestod av Sallad och ett glas vin, jävla vin säger jag bara... Innan de hade en av Bens kompisar ringt o frågat om vi skulle hänga med o bada o simma, han har själv 3 ungar, så de skulle ju va trevligt för mina barn också tänkte vi. Så vi drog dit efter lunchen :) Hade hur kul som helst, men ja grekiska... Borde jag nog lära mig ännu :) Men den dagen den glädjen, eller tvärtom. Elin ringde också ( Heidis dotter ) och ville att Jasmin skulle komma och leka, så jag lämnade Ben och Edvin hemma hos mitt, och körde Jasmin till Elin, medan dom började leka, satt jag en stund o snackade med Heidi, stackarn är helt slutkörd av alla barn. Hon får inte sova mer än 4 timmar. Jag var ju själv där för någon vecka sedan, men det går bättre för mig nu, en tid igen :) Så lovade faktiskt att ta alla hennes barn med mig imorgon och sola ! Har alltså 5 barn imorgon. Ojoj säger jag bara, får se om jag har alla barn levande när jag kommer hem. Men edvin och Heidis son är ju inga problem, dom tar inte sig fram ännu ! :)
och nu har jag just fått barnen i säng, Edvin gnäller o gråter lite, men skall inte störa han nu. Han somnar nog snart skall vi se :) Sen blir det nog att sova, för att orka imorgon ! :)

Godnatt.

2010-05-21 / 22:53:51
Barnen har sovit i ca 3 timmar redan, dom är så söta och snälla när dom somnar i tid ;)
Älskar mina ungar, dom är så underbara, fick många roliga skratt idag igen när vi alla satt
i soffan o skulle kolla tv, så kom det något karaoke program, Jasmin försökte sjunga med.
Minnen för livet får man med 2 barn :) <3 Älskar dem !

Efter att vi fick barnen och sova har jag och Ben suttit och snackat o tagit igen gammal
förlorad tid. Det gick helt bra, vi sitter seriöst och funderar på att ta in en Au pair.
Men vi kommer aldrig till ett svar om det bli ja eller nej, bara kanske.
Men tror vi väntar lite med det, vill inte gå för snabbt fram med något nu.
Det har varit så mycket nytt för båda barnen att får dom en ny människa in i bilden
snart igen, kommer dom nog bli riktigt borta.. Tyvärr. Så från min sida får Au Pairen
allt vänta en stund till, just nu har vi inte det så jobbigt ju.

Så nu skall jag också gå och lägga mig för imorgon skall ja orka ta och åka med Amira
till barnmorskan, hon skall skrivas in imorgon och sådant :) Amira ville ha stöd, och då
finns jag för henne, det vet hon och det skall ja visa..


Godnatt. <3

.

2010-05-21 / 16:15:05

 

Åt just vår middag tillsammans hela familjen, av mig goda Lasagne.
Serisöt den var en 10 poängare denna gång, den var otroligt god.
Säkert bara för att jag aldrig fixat den i Grekland och att allt man
äter här är hur gott som helst, även om de skulle va ärtsoppa tror
jag att jag skulle gilla det. (ärtsoppa är det värsta som finns enligt mig).

Nu ligger Ben i sin tur ute o solar, varför skall han sola? Han behöver
inte förbättra på sin solbränna, den är snygg som den är. Annat med oss
vita som skulle kunna lys upp ett mörkt rum när vi drar upp byxbenet.
Mina ben är som lysrör, dom är vita o tråkiga :) Vill ha lite färg på dem.
färgen fastnar inte på mig bara, den rinner bort direkt ju, tråkigt när man
är en sån där vit människa som skall vara det för alltid. :)

 

Slut gnällt för min del, hörs säkert senare nått varv.

 

 

Lasagne.

2010-05-21 / 14:06:16
Åkte iväg med Edvin, för att handla lite mat :)
Frågan var vad fan skall vi fixa till lunch/middag idag. :)
Jag och Edvin bestämde oss för Lasagne, lätt o fix ihop och
sen i ungnen bara :) Sagt och gjort, vi handlade, och jag börja
fixa ihop lasagnen när jag var hemma ! :)

Nu är den i ungen och jag tänker sola, vad kan bli bättre än det?
Mat som fixar sig själv, o ja får sola :D

I love it.

Tänder.

2010-05-21 / 07:54:15
Edvin är som sagt snart 4 månader, han blir det den 25 :)
Han har fått sina 2 första tänder för bara någon dag sedan!
Det förklarade för oss alla varför han börja gråta hela tiden
och varför nappen var hans favorit, och mina böcker.
Han har tuggat på allt :) Jag borde ju ha förstått det.
Jasmin var likadann, hon grät ännu mer än Edvin.
Jasmin har 11 tänder, håller även på att få 2 till vet jag!
Så den tösen äter och biter snart hur bra som helst hon :)
Får vänta en stund på Edvin ännu, men det kommer nog :)
Glad över att han får tänder i alla fall.


Edvin 4 månader & Jasmin 14 Månader.

2010-05-21 / 07:46:05
'
Edvin 4 månader, badas av min pappa.




Jasmin 14 månader, vaknade och är glad på morgone. :)

sommar och sol.

2010-05-20 / 14:33:19
Vilket underbart väder det varit idag.
Så idag morse ringde vi till Heidi och Andreos, visste att Andreos var ledig.
Frågade om dom skulle komma med oss o sola, ja det skulle dom. Dom visste en
plats där det finns pool och en "balkong" så vi åkte dit, glömt namnet redan....
Men som sagt det var hur fint som helst där, o solen gassade på.
Så vi satt o snackade o skrattade en stund, tills Heidis Au pair sade att hon kunde
ta barnen hem med sig om vi ville stanna kvar, först tänkte vi 4 barn o en au pair,
stackarn. Men vi lät henne ta dem, och vi fortsatte sola o bada :)

Gud vilken dag, en sådan dag behövde vi alla.





Barnmusik på hög nivå.

2010-05-19 / 21:44:01




 

Jag själv älskar Mojje, han är så underbar. ! :)

Svensk musik är popp i vårt hus, som ni märker.
Mumin går inte så bra åt här, inget dom gillar ännu :)




.

2010-05-19 / 21:02:29
Idag har det varit en sån där dag, som man bara inte orkar ens prata om. Märkte redan idag morse när jag steg upp att okej, kanske sängen skulle va ett allternativ just nu, somna om och vakna på rätt sida då allt är bra o underbart. Nå jag har tatt mig igenom dagen med skrikande barn och en irriterad Ben. grymt bra gjort av mig. Tog mig även igenom 2 timmar jobb idag morse, men det var sen annat, då var allt lugnt. när jag är sur, då är barnen sura, det känns lite så. Men det var nog inte bara mitt fel idag att jag var sur. Nå sak samma, sura Emilia tänker inte klaga på er i alla fall, så var lugna. Till och med Engelskan har varit problem idag, inget har varit som det brukar vara. När har ja haft svårt att kommunicera på Engelska? För flera flera år sedan JA, inte nu på dom senaste 2 åren, då kan ja till och med uttrycka mina känslor på engelska. Men idag, var det allt annat. Det blev helt tomt, tappade alla orden, och skulle bara velat slänga alla papper och gå hem. Så gjorde jag nästan, men på ett snällt sätt. Hemma har ja som sagt skrikande barn, en irriterad pojkvän och ett stökigt hus. Här brast hela mitt humör idag, klädde av mig utterkläderna som om ja vore 5 år, lämnade allt i en hög, slog fast dörren till sovrummet, och sov 15 min, sen vaknade jag av Ben. Blev inte så mycket gladare då heller, steg upp matade Edvin och fixade mat åt jasmin och mig. Ben skulle inte ha nått. Så då får han allt va utan också. Nå jag gick ut o gå med vagnen för att ränsa hjärnan på allt, o fundera va fan de e som pågår, kom in, la edvin i säng och Jasmin fick se film en stund. Sen fixa Ben Jasmin färdig för sängen. Har även lyckats efter det med mitt o Bens första tjafs, på engelska.. Nå de fixade sig, och just nu är det riktigt bra. Han skall i alla fall sova här inatt, så då kan inte det var så farligt. Som ni märker har min dag sugit hårt. Fy fan vad den har varit dålig, hoppas på en underbar dag imorgon, men min underbara familj <3 . Jag älskar dig Ben <3



My sisters keeper.

2010-05-18 / 23:18:58

 

Började se filmen my sisters keeper, när jag väntade på att Edvin skulle vakna, som sagt vaknade edvin halv 12, när han åt och somnade om kunde jag inte trycka på stopp och gå och lägga mig, det var omöjligt ville se filmen. Ben lämnade mig ensam o se efter 15 min tror ja, ingen film för han. Påminner kanske lite om hans syster också. Jag har suttit och gråtit för mig själv nu, filmen är såå bra, men ändå så sorglig. <3 Usch säger jag bara.. Det är riktigt ledsamt. Tänk så mycket en mamma kan offra för ett sjukt barn, det tror jag också jag skulle göra offra hela min karriär, men inte ändå börja röra mitt andra barn, det skulle jag ändå inte klara av. Filmen är värd att se verkligen tycker jag. Den är så underbar.

 

Nu skall jag lägga mig bredvid Ben o snyfta lite ännu, sen sova :) Jobb imorgon, kommer va as trött ju :)
Håret blev även helt okej faktiskt, inte mocca brunt men, brunt. :) Nöjd med det..

 

 

Någon som sett my sisters keeper? Vad tyckte ni?<3

 

 

Godkväll.

2010-05-18 / 22:03:01
Dagen har varit lika bra som den var idag morse. Vi åkte hela familjen till stan för att handla lite även kolla lite möbler och sådant. men det slutade med att jag kom hem med två påsar kläder. Mest åt Edvin och Jasmin.
Men hittade även åt mig 1 klänning, och 3 tunikor, så vad kan va bättre än det, sen kom jag hem också med en hårfärgs burk, mocca brunt. Så sitter nu och håller på färga mitt hår, tänker inte ens försöka bli blond, de kommer ba skita på sig :) Så brunett kommer jag nog förbli nu tror jag. Brunett e hett ;) or nott :) Nå sak samma, jag är 2 barns mamma och har ett underbart liv, så skall inte stå ute på krogen o dra till mig killar pga min hårfärg, nej då!

Ben sitter och suckar, han har tråkigt. Han trodde vi skulle kolla film o mysa men jag började ju färga håret så, sen satte jag mig här och tänker inte mysa idag, helt utmattad, så tänker sova ;)
Imorgon skall ja ju ändå jobba, från kl.7 på morgonen så det skulle nog vara bra o börja sova bara detta är klart, 10 min kvar. Barnen sover redan, har sovit en timme :) Men Edvin skriker snart o skall ha mat, han brukar göra det runt halv 12, å dit är det bars 30 min kvar så. Tror jag är vaken tills det i alla fall, får ja sov lite längre :)

Men nu skall jag nog börja se om håret är brunt eller nått annat :)

Ha en bra kväll, det kommer jag ha.


Godnatt <3

180510

2010-05-18 / 09:48:44
Sommardag, javisst.
Solen lyser, och ja hade en underbar morgon.
Eller det är det ännu ju, kl är bara 10.36 så.
Men fick frukost på säng, och en underbar Ben bredvid mig, länge sen man kramade om honom i alla fall.
Gick ut på balkongen o solade, för barnen hade fått frukost o allt innan ja vaknade så det var inga problem alls.
Jasmin klängde på Ben, men lekte efter 10 min då Ben inte var intresserad av att leka.
Edvin är äntligen på gott humör. Vi har vairt ute i solen redan och badat Edvin har jag också hunnit med.
Älskar tidiga mornar, är även så utvilad att det inte ens går att beskriva känslan :)
Även Ben har ledig idag, så han skall jag umgås med hela dagen, kommer bli en helt underbar dag har jag på känn, med många skratt :)


Ben sitter o tar vara på solen <3

Där ser ni utsikten från min balkong, kan inte bli mycket bättre.
Hittade nog världens bästa lägenhet med världens finaste
utsikt, nu på sommaren i alla fall. Har bara lite saker som jag skall
inhandla innan de blir riktigt mysigt, men vad säger ni
en sommarkväll med den man älskar, det kan inte bli bättre.

Nu skall jag sätt på bikinin o gå ut och sola :)
Ses senare..

Jasmin, börjar ta saker ;)

2010-05-17 / 19:16:41
Vilken tråkig dag får jag bara säga, har inte gjort någonting alls.
Solen har varit framme, men Jasmin skall ju nog vara ifrån solen
tycker jag, men som sagt det sket sig fullständigt, har luggit utomhus
och solat, och lekt i barn poolen med Jasmin, vilket underbart liv <3
Visst är det underbart att se sin dotter le och ha det roligt, jadå.
Mycket bättre kan inte livet bli, dottern pratar en massa nu, men uppfattar
bara några ord i varje mening hon säger så förstår inte riktigt ännu.
Men tror det börjar komma mer o mer detta språk. Kommer mer för varje
dag och en väldigt glad tös.
Idag greppade hon även sin sked själv o åt lite, men va skall jag säga,
bordsskick? hahah nej du det finns inte någonting av hos denna lilla tös,
här gäller det att helst visa mamma att hon skall städa. Nåja alltid roligt att
se på henne, äta med händer är nått hon gillar i alla fall :) Idag fick jag även
sätta ett band på mina skåp vid golvet där jag har kärl och foton.
Kom in från solen då jag hörde ett krach ljud en tallrik i golvet, o sönder förstås.
Det skulle ha kunna gått hur mycket som helst till skrot där, så nu vet jag
i alla fall vad jag skall hålla låst en tid framåt :)
Edvin och hon går inte alls ihop just nu, riktigt hemskt faktiskt.
Hon vill bara att han skall gråta eller bli sur. Tar hans napp hela
tiden, även fast hon aldrig använt en napp, men nu sidu, nu skall
hon ha tillbaka för att ja inte lät henne använda :) Nu behöver inte
hon börja med sådant heller, hon är stor flicka nu ju :)
Men nu skall ja gå o mysa med Edvin så länge Jasmin leker o kan
låta oss vara ifred en stund :)

Godnatt <3

2010-05-16 / 22:09:32

Söndag.

2010-05-16 / 19:40:00
Så var söndagen nästan slut redan, lade just Edvin i säng och Jasmin sitter ännu uppe och ser på tv, men hon skall också läggas snart. Idag har inte vi gjort så mycket faktiskt, mest tagit det lugnt o bara varit :) men skönt har det varit också. Var ut o gå med Amira en lång promenad tillsammans med vagnen och edvin :)
Riktigt skönt väder idag, inte för varmt och inte för kallt, har stått på 20+ idag hela dagen typ, men blåst lagom så det har varit underbart :) Märkte även på Jasmin idag att hon brännt sina axlar stackarn. Nu får hon vara ifrån solen en stund tills det blir bra i alla fall! :) Söndagskvällen kommer bara bestå av att ta det lugnt framför tvn, tänker inte göra något speciellt, hoppas på att Ben kommer vara här i alla fall, så vi får hoppas på det bästa :) Vet aldrig innan jga skall lägga mig var Ben skall sova, om han sover hos mitt eller om han åker hem till sitt, svårt när inte vi bor ihop. Men finns inga tankar på att vi skall flytt ihop nu heller, bra att bo lite ifrån varandra nu som då :) Men dagen kommer då vi flyttar ihop också skulle jag tro, hoppas på den dagen i alla fall :) Men inga hastiga beslut denna gång. Denna gång vill jag att allt skall bli bra ! <3

Ny vecka imorgon igen, 17 maj imorgon redan. Vart går dessa dagar och veckor? Börjar snart jobba ju på riktigt inget inhopp då mera :) Har faktiskt en jobb runda denna vecka, på onsdag morgon. Skall bli riktigt intressant och roligt igen, alltid nya erfarenheter efter varje jobb dag :) Suttit seriöst och funderat hur jag skall göra för att få ihop att börja studera till sjuksköterska.. Har försökt börja hela tiden, har inte gått så bra. Men det skulle vara något jag vill. Får kanske skjut upp det ett år och jobba nu, och börja hösten 2011? Kan vara en bra idé då är barnen lite äldre igen :) Och ja tänker inte bli på smällen med en tredje unge nu ännu, det får allt ta och vänta. :)


Men nu skall jag se till att få Jasmin i säng, det är nått hon behöver nu. Även fast hon inte vill det.




Gotland?

2010-05-16 / 10:44:22
Satt och snackade med Ben igår, att jag skulle vilja resa någonstans i Augusit om jag inte jobbar så mycket då. Ingen familje resa kommer det bli i alla fall, för Ben måste jobba hela Augusti kunde inte ta ledigt. Men om jag och barnen skulle åka då? Gotland har varit en stor dröm att få uppleva länge, ni vet pippi huset och sådant :)
Skulle vara riktigt roligt och åka dit, men jag vet inte om denna sommar är riktigt rätt för det. Barnen är så små ännu då :) Men ja måste prata lite mer om det, kanske ja skulle få Amira med mig :)

Jasmin 1 år <3

2010-05-15 / 22:42:43
Bilder på Jasmin då hon fyllde ett år, bilderna är tagna hos min Mamma ! <3
Tycker dom är så underbara <3

Something in my head say this will be my future :)

2010-05-15 / 21:47:34
Kvällen har gått till att sitta hemma hos Heidi och Andreos med barnen. Dom bjöd även på mat.
Anastasia ( Heidis Dotter) och Jasmin kom väldigt bra överrens från första minut, så dom lekte
hela kvällen tills Ben kom o hämtade upp Jasmin, för att han ville ha egen tid med henne :)
Fick även hålla i en 15 dagar gammal kille, alltid lika kul o hålla i en sån liten :) Inte alls
samma och hålla i Edvin nu som snart är 4 månader gammal :) Jo lika underbart är det också :)
Jag och Edvin kom just hem, Edvin somnar när som helst, så skönt :) Hade en rätt så lugn natt
ingenting annat än det vanliga skriken o matande :) Börjar få en rytm snart tror jag :) 
Hoppas på det i alla fall. Amira var även hemma, så fick ett långt snack med henne, om
nu när hon är gravid och sånt, så nervös hon är men ändå glad. http://amiralindman.blogg.se
Skall bli kul o se hur det går för henne, tror det kommer gå riktigt bra hon är så underbar och
mogen för sin ålder. :) Jag tror jag aldrig skulle ha kunnat få unge vid 18 år. Jag var ändå 20.
Men man blir mycket mognare när man får svaret att man har ett foster i magen, oj hur jag
blev försiktig i alla fall :) Kanske rätt så bra för mig att jag blev försiktigt, annars vet man inte
var man skulle vart idag :)
Nu kom ben tror jag, hörde en bildörr smälla i alla fall :)
Skriver mera imorgon..

Lördag.

2010-05-15 / 16:28:43
Kvällen igår skulle jag ju gå till Bens mamma och pappa för att äta middag hos dem.
Men Edvin hade som sagt feber ännu igår kväll, så jag bestämde mig att Ben och Jasmin
fick åka dit så skulle jag ha mamma och son kväll framför tvn :)
Vi satte på en Mumin film och hade det riktigt skönt tillsammans. Edvin somnade runt
kl. 20.00 redan, och jag gick o lade mig efter 21 för att läsa ur en bok jag har börjat med.
Strax efter kl. 22 kom Ben hem med Jasmin, så vi lade henne o sova, sen satt jag och Ben och
pratade lite, han behövde gå hem o sova pga att han skulle jobba idag. Så fick sova ensam inatt :)
men vaknade efter två inatt då Jasmin grät, så hon har sovit med mig :)
Idag hade vi ingen sovmorgon, alla var vakna efter kl 7 idag, usch säger jag bara. :)
Edvin mår mycket bättre, bra att vi var hemma i alla fall, så skal nog ikväll umgås med
Heidi och hennes son tror jag :) 15 dagar gammal son har hon, han är så söt så :)
Så mycket annat blir det inte tror jag, kanske åker via Ben innan jag drar hem får se.
Vi har i alla fall solat idag jag och Jasmin ;) Hon tyckte det var för varmt så hon gick in,
men det var så skönt, äntligen kommer värmen. Synd att jag har så svårt att bli brun just nu.
Förut hade jag hur lätt som helst, men nu får jag ju ligga o steka LÄNGE innan det ens skall
hända någonting. Nåja, det är lugnt, blir nog brun här i Grekland. <3
Men nu skall jag gå och fixa ihop någon mat åt barnen, för att sedan
kunna börja åka hem till Heidi och Andreos för att umgås .
Hoppas Amira är hemma också, vill prata med henne <3

Läkare.

2010-05-14 / 12:00:42
Ringde Läkaren, han trodde inte det var något allvarligt.
Man jag skulle komma o visa Edvin i alla fall, ifall han skall
få något febernedsättande. Läkaren trodde det var pga
miljöombyte som han fått feber, barn är känsliga när det
handlar om värme o kyla. Så vi skall hoppas på att det blir
bra nu så småningom, har tid om 1 timme :)
Läkaren var hur underbar som helst, fick nog mycket bättre
förtroende för han än vad jag har för finska läkare tyvärr.
Även fast jag behövde snacka på engelska, men det klarar
jag ju av hittills så :)

Men ha en bra Fredag!


Eurovison genom åren.

2010-05-14 / 11:21:24
Kommer ni ihåg?













Så måst jag ju bara lägga in FINLAND <3

Godmorgon.

2010-05-14 / 10:31:15
Hade en riktigt fruktansvärd natt inatt, Edvin har gråtit i ett typ.
Sovit någon timme o gråtit. Har även haft hög feber inatt, stackarn.
Men nu verkar febern gått ner lite. Men Jasmin sover nu igen hon.
Edvin ligger här intill o somnar när som helst, trött är han ju.
Men det förstår jag också. Hoppas på att det blir bättre till kvällen.

Idag kommer Ben hem, äntligen. Skall bli riktigt skönt att ha han hemma igen.
Även fast vi inte bor tillsammans ännu, men det är skönt att veta att han finns
här nära i alla fall!:) Har funderat på att stanna hemma med Edvin ikväll istället
för att gå på middagen, Ben kan gå och ta med sig Jasmin. Edvin kommer nog
behöva vila tror jag. Nå vi får se, just nu har han ingen feber. Fick även
ett gott råd att söka upp en läkare idag, när natten var som den var.
Så skall ringa i alla fall o prata lite, sen skall vi se om ja skall åka till vårdcentralen
med honom eller inte. Man blir ju orolig som mamma!

Tänk att alla nästan vill ha barn i väldigt tidig ålder, att få barn är som att man har
hela sitt liv på springande ben. Man är så orolig och rädd att någonting skall hända
sitt barn, att det man konsentrerar sig på är barnet till 99%! <3


Barnen <3

2010-05-13 / 20:53:12
Mina barn gör varje dag speciell. Ingen dag ser sig lik ut. Nya minnen o skratt varje dag!
Jasmin är ju nu 14 månader gammal och som ni vet så går hennes mun i ett. Hon har börjat säga en hel del ord nu, men mest mamma och pappa/dad.. Men även några andra ord har hon börjat säga. Så inte en tyst minut i detta hus just nu. Idag kom ordet daad av henne, funderade säkert var Ben är :) Hon har även idag varit på det där humöret att få Edvin att gråta. tatt saker från honom hela tiden, aldrig låtit honom ha någonting. Syskonkärlek på hög nivå.
Edvin ger inte ifrån sig något annat än skrik o gnäll han, stackarn. Han har säkert mycket han skulle vilja säga. Jag förstår honom helt, skulle jag varit Edvin skulle jag blivit sur som fan på jasmin. Nåja, det finns sådanna dagar också, usch vad tråkigt om vi inte skulle ha dessa dagar, då mamma kan bli riktigt sur. :) En sån dag har det ändå inte riktigt varit.. Mera att man får säg till o ta hand om Jasmin har det varit idag, hon är inte lätt, hon brås nog på Ben.

Men båda är väldigt trötta idag, tror lite därför det varit en massa gnäll o gråt idag. Men även för att Edvin har feber. Hoppas på en bra dag imorgon då Ben kommer hem. och vi skall på middag till hans föräldrar..
Kommer bli en riktigt underbar fredag tror jag, hoppas på det bästa i alla fall! Barnen ser framemot det i alla fall.

Ni som är föräldrar, finns det någon viss period i deras uppväxt där barnen kan gråta mycke?


Bilden är tagen i Mars 2010, när Ben kom till oss i Finland.

Jasmin<3

 

 

 

Jenna Lindström.

2010-05-13 / 18:53:22


Finns på youtube, det finns hon även i dansklipp. Men nu även hur hon ser ut
o vad hon skall göra, en presentation om henne till hennes elever ;)

<3

Torsdag.

2010-05-13 / 13:24:46
Ledig dag, gud så skönt säger jag bara. Känns riktigt skönt! :)
Fast jag är ju leddig hela tiden ;)!

Ben anländer hem imorgon, så var det slut på det lugna igen :)
nejdå, det är riktigt skönt att han kommer hem. Vi saknar ju honom hela högen.

Idag skall jag bara ta vara på den lugna tiden, sen skall jag träffa Amira också.
Edvin har tyvärr fått feber, usch inte roligt när det är så fint väder. Hoppas
det går över snart. Rädd för att Jasmin också skall bli sjuk, men vi får väl se.

Imorgon skall vi åka hem till Bens mamma o pappa alla. Så hoppas på en bättre
Edvin då. Annars blir det bara gråt ju. Bens mamma skulle bjuda på mat och god
dricka till, så det blir väl vin till maten igen, usch vin är vidrigt... Men bara o svälja
o le har jag lärt mig..Greker dricker alltid vin till maten så... :)

Så mycket annat händer det inte tror jag.
Skriver mera senare, skall gå o ta hand om Edvin nu.

Distansförhållande.

2010-05-12 / 16:42:18
Är något jag en gång i mitt liv testat på. Och älskade det.
Jag föredrog distansförhållande en tid, man tröttnade inte på varandra lika snabbt.
Jag och Ben var tillsammans i 1½ år på distansförhållande, jag studerade o jobbade
i Finland och Ben bodde o jobbade i Grekland.. Jag åkte till grekland då jag hade ledigt.
han åkte till Finland när han hade ledigt. Men det kunde ändå gå 1 månad innan vi sågs.
Men vi var kära som aldrig förr. Även ibland trodde man ju att Ben kunde ha någon annan
där, men nej han har aldrig haft det, o det litar jag på. <3
Men nu har han varit borta 1 dag, och jag saknar honom redan. Visst är det ju skönt
med lugn och ro, men helt annan känsla när man har barn, man får inte den där lugn
och ron man vill ha, så det brukar alltid vara skönt med en extra hand, o det är den
jag får av Ben, extra handen som hjälper till väldigt mycket ! :) <3 Han är snart hemma.
Jag tycker att man skall våga ta chansen o ha ett distansförhållande, varför förstöra ett förhållande bara för att man bor en bit från varandra, det kan ju ändå fungera hur bra som helst. Bara man litar på varandra och vågar ta chansen. Ta chansen man mistar ingenting på den, det är jag riktigt säker på. Tror ni alla som testat eller kommer göra det, kommer bli riktigt förvånade hur bra det går. Ni kommer älska distansförhållande. <3

jaha.

2010-05-11 / 17:33:36
Nu hade Ben lämnat Kreta för att åka upp till Aten för 3 dagar, någon jobb grej som jag inte ens orkar höra på :)
Han kommer i alla fall snart tillbaka i alla fall, det är det ja vill veta :) Efter en underbar kväll igår, somnade vi tätt intill varandra och vaknade idag när solen lyste in genom fönstret. Edvin börja gråta och Jasmin skrek också, så hämtade edvin och Jasmin och barnen somnade om i vår säng, och jag o Ben somnade också efter en stund. Familje känsla på hög nivå, verkligen. <3 Vi steg upp åt frukost ute och hade det skönt, solade lite en stund medan Jasmin lekte med vatten och fick förståss Edvin o gråta efter 10 min, syskon kärleken blommar redan.
Sen var det en snabb lunch, o sen köra Ben till flyget för han skall nu vara 3 dagar i Aten, så kommer ju ha det rätt så tråkigt här hemma utan honom! Men skall i alla fall dessa dagar, tänka på at få lägenheten fixad o snygg. Hur det kommer bli vet ja inte ännu, men vi hoppas på ett bra resultat :) Kommer i alla fall hoppas på det :)

Men nu skall jag ta barnen på en lång promenad, eller sätter ju dem i vagnen, o så går vi ut o gå :) får se hur långt ja kommer innan dom somnat, brukar somna rätt så snabbt dom där barnen :) <3

Surprise.

2010-05-10 / 21:43:42
Kvällen blev inte som tänkt, jag bestämde mig att dra ut och springa en stund. behövde komma ut o röra på mig efter helgen som varit. Sagt och gjort. Löp kläderna på och ut :) Barnen var ju tillsammans med Ben och halvsovde. Skulle sova när jag kom tillbaka så inga problem. Kom hem tillbaka trött och utmattad, då jag mötte en doft av ljus och någon sorts vitlöksbröd typ :) Ben överraskade mig redan i hallen och bad mig hålla för ögonen. Visst tänkte ja va fan är detta. :) Jag hamnade i badrummet där hade Ben tänt ljus och hade en present åt mig.



Blev riktigt tårögd av detta. Aldrig har någon gjort såhär mot mig. Så jag lade mig i badet efter en stund kom Ben in o satte på lugn musik och ett fat med dricka o lite snacks :) kan ju bara säga att jag njöt, öppnade mitt paket och det innehöll en parfym Gucci. Även en liten handväska där det fanns ett kuvert med där jag hade fått en massage av min underbara Ben. Låg säkert 30 min i badet o bara tänkte på livet, hur har jag träffat underbara Ben? hur har det hänt sig. <3 När jag kom ut från badrummet, fick jag sätta mig ner vid köksbordet direkt för att äta vitlöksbröd och sallad tillsammans med Ben ! <3 Han gav mig även ett brev som han själv har skrivit, men får öppna det först imorgon då han kommer resa till Aten för 3 dagar.

Min kväll har ju varit underbar, barnen sover, en underbar middag och bad tillsammans med den bästa. Kan jag klaga? Nej det kan jag verkligen inte göra. Jag älskar dig Ben, du gör min dag till något speciellt <3
Så nu skall jag krypa ner bredvid Ben i soffan o kolla på tv en stund o ha det mysigt. Måst ta vara på tiden så länge det är såhär bra mellan oss, hoppas det alltid kommer vara det.

Hoppas ni haft en bra start på den nya veckan, det har jag definitvit haft. <3




Måndag.

2010-05-10 / 19:10:09
Det har varit en väldigt trög och seg dag idag också.. Varför vet jag inte, men vi som skulle sola vid poolen, det glömde vi helt bort o har istället varit i stan o shoppat lite åt barnen och till lägenheten. Barnen sov ända till kl. 9 idag morse, så jävla glad, sovmorgon ju. Jag och Ben somnade rätt så sent då vi satt uppe o snackade en massa intressanta och nödvändiga saker. Även allvarliga o sen lite oallvarliga saker :) Han är underbar <3
men det var sådant som hörde till igår o bara var ett måste o snacka :) Skönt o ha snacket undan.

Ikväll blir det mys framför tvn med hela högen. Skall äta gott o må bra heter det tror jag :) <3
Skall bli så skönt att ojoj, behöver få i mig lite mat nu efter helgens bestyr :)

Imorgon blir det lugnt igen, kanske blir det poolen då :) vi får ta och se !

Ben<3

2010-05-09 / 22:47:41
Att veta att jag har dig är det bästa jag vet.
Jag blir lika glad av dig som då jag vaknar
en sommarmorgon med sol utanför. jag får
en sådan fin känsla av att vara med dig.
Det känns underbart att kunna se på dig.
Kunde aldrig tro att det skulle bli så bra
mellan oss som det är just nu. Visst är
det alltid bra i början, men det har vairt
bra mellan oss i över 4 år snart. Det känns
som något alldeles speciellt. Aldrig haft
denna känsla förut. Nu får jag äntligen
känna känslan av att vara lycklig tillsammans
med någon underbar, som jag älskar. <3
Du är något alldeles speciellt och det kommer
du alltid vara för mig, vad som än händer.
Att se dig stå framför mig känns bara så
otroligt rätt. Att se dig leka med barnen
är som en dröm för mig. Tänk om detta
är hur vi kommer leva tillsammans?
Är vi gjorda för varandra?
Jag hoppas åtminstone det, skulle inte
kunna tänka mig något annat just nu.

Tankarna på dig har varit med i hela 4 år.
Har inte kunnat tänka på något annat än dig.
Även fast jag haft andra förhållanden har du
funnits inom mig, kunnat ringa dig för att jag saknat
dig och velat prata med dig. Du är fantastiskt.

Jag älskar dig Ben <3

GODNATT!

2010-05-09 / 21:52:44
Kvällen blev rätt lyckad sen ändå. Film med barnen och sedan kom även Ben över för att han hade tråkigt och inte ville sitta hemma o ruttna :) Så har suttit o snackat skit med honom, o allt sådant :)

Fick just Jasmin i säng, hon var inte trött i alla fall, o ville inte sova när Ben engång var här. Så det var ben som fick lägga henne idag, gjorde jag det var hon uppe lika snabbt :) ja vad skall man säga, tur att hon gillar sin pappa
Imorgon skall jag bara ta det lugnt, Ben har även ledig dag, så är det fint väder skall vi steka vid poolen hos Heidi och Andreos, dom har gett oss nyckeln så ;) haha ! Kan nog bli riktigt skönt, så vi hoppas på fint väder!!
Ledigt hela denna vecka förutom Fredagen, då skall jag jobba 3 timmar. :)
Jag och Ben satt även o pratade om att fixa en Au pair. För om jag nu börjar jobba den 14 juni halvtid, så jobbar ja 5 timmar per dag. Var skall vi ha ungarna då? Endera blir det dagis, men det skulle ja inte ännu vilja sätt dem på. Så Au pair skulle vara en bra idé. Ben kunde tänk sig att hålla ledigt Juni månaden, men sen måst han jobba också. Så då blir ändå barnen ensamma. SÅ for fortsätta tänka på den idén en litet tag till :) o se om vi kommer fram till nått!
Men nu skall jag kryp ner bredvid Ben, han skulle inte åka hem inatt tyckte han när han hade landat här :) Det låter bra för mig i alla fall :) <3
Godnatt <3

MAMMA MIA!

2010-05-09 / 18:45:51
Suttit och kollat filmen Mamma Mia med barnen för en stund sedan.
Blev en mysig söndag kväll tillsammans med dem <3
Båda var trötta så vi orkade inte göra annat än se film idag.
Men dock så många skratt jag fick höra från Jasmin , det är
underbart att höra henne skratta <3 :) Filmen är riktigt bra,
kan inte få för mycket av den, skrattar lika mycket alla
gånger, o så bra musik i filmen ! :)

Första ordet på engelska kom idag också, när hon såg Ben
sade hon DAD ! Ben blev så chockad att han blev helt stum.
Nu väntar vi bara på att det börjar löpa bättre :)
Hon pratar ju inte så mycket ännu, men mamma och pappa
säger hon lite nu som då, och små andra ord. Men det borde
nog börja komma snart tror jag :)

Nu sover Edvin redan. Ingen aning vad han gjort i natt, men
trött är han i alla fall. Jasmin sitter här i min famn o kollar
när jag skriver, o lyssnar på Mamma Mia låtar :)

En trött och seg söndag blev ändå en underbar söndag med
barnen <3 Älskar mina barn verkligen, dom är underbara<3





TACK!

2010-05-09 / 17:05:01
tack för alla som var med och flyttade och var med på inflyttningsfesten igår<3
Det betydde verkligen mycke för mig. Tänker inte räkna upp några namn nu men.
Mors dag idag, fick en dålig start på mig andra mors dag. men fick i alla fall kort
och en stor blomma av Ben :) Blir även bjuden på mat senare ikväll, när jag kan äta.

Mamma och pappa skall jag bjuda i veckan på spa här i Grekland det får bli min present.
Har inte riktigt hunnit fixa presenter, o orkade inte fira mors dag idag morse heller..
Var lite trött efter igår, stort TACK till Amira som orkade komma o städa upp det värsta
då jag ännu inte visste om det var dag eller natt :) Nu börjar jag leva igen i alla fall.

Nu vet jag i alla fall hur grekerna super, ingen idé ens att försök häng med i deras takt
även fast man är finne, man misslyckas totalt, jag försökte och toan blev min bästa vän.
Nåja, det var längesen det hände så, vad gör det. Måste ju försöka :)

Fick en underbart fin tårta av alla som var med o flyttade, skall lägga in en bild på den
här nu, Amira har redan lagt upp den på sin blogg ;) Men nu skall jag åka o se var jag
har mina barn, dom borde vara hemma hos bens föräldrar, ringde dem idag morse
och dom ville inte alls hem så det var positivit i alla fall, jag fick sova ut :)





flyttat

2010-05-08 / 17:22:08
flyttat nu, fan vad härligt. Tack alla underbara <3 <3
Nu har även finnarna anlänt som ja skrev tidigare.
så nu börjar inflyttningsfesten med dom bästa.
Mamma och pappa är också här <3
ha de bra

FLYTTAR!

2010-05-08 / 11:49:22
Nu börjar flytten, skall ut från Andreos och Heidi, kan inte bo hos dem mera nu tycker jag. Börjar bli lite på :)
Så nu skall jag med deras hjälp och Ben börja flytta in mina saker till min Lägenhet. har visserligen inte så mycket. men har köpt en hel del nya saker. Sen skall det inredas och fixas snyggt :) Har lovat åt dem som hjälper till idag, skall jag bjuda på mat och dryck ikväll :) en liten inflyttningsfest, utan barn. Barnen tar Bens mamma och pappa hand om och sen tar också Heidis Aupair hand om deras. Så vi får väl festa en liten sväng :) Har skrivit kontraktet på lägenheten till sista December, så så länge kommer jag i alla fall att vara i Grekland. Vill jag sen förlänga det så får jag skriva på igen! Så vi får se hur länge jag kommer vara här :)

Men det känns i alla fall skönt att få en egen lägenhet, det är lixom som en ny början. En underbar början på något helt nytt, något jag drömt om länge. Känns att allt slår in nu :) Så vi hoppas på att det är så rätt som det känns också. Jag tror det kommer bli så bra så :)

Fick just en överraskning, 4 finnar + mina föräldrar kommer flyga ner till Grekland i eftermiddag <3 :) Dom skulle vara här kl. 17 :) Underbart <3 Det är Stefan, Mia, Sarah och Johan.
Johan följer med för Amiras skull!

Puss

puss!

2010-05-07 / 21:03:20
Dagens outfit.
Middagen avklarad, fy fan vad jobbigt med grekiska...
Nåja tillbaka till Svenskan o engelskan.
Nu blir det film hos Ben, sen tänker jag sova, lång
dag imorgon med flytt och allt ! :)
Kläderna är lånade av Amira ! :)
http://amiralindman.blogg.se

Jobb.

2010-05-07 / 16:18:23
Torsdag: Jobbade jag från kl. 9 - 16 skulle bara jobba halvdag men igår blev det annorlunda, oj så skoj det är! Trivs otroligt bra ! Får ännu bara beröm, o grekerna pratar gärna engelska. Det är så underbart verkligen. Kunde verkligen inte tro att det skulle bli så bra där :) Känns att alla bitar fallet på plats nu plötsligt. Fick även möjlighet att gå en kurs om blod och tryck. ? :p
Fredag; Kursen då om Blod och tryck, fick jag åka på idag. Åkte hemifrån vid 10 och kom hem kl 17 :) Lika lång dag idag igen, tycker synd om barnen, dom får inte ha sin mamma alls utan bara Ben just nu :) men nu har ja en helg tillsammans med dem, imorgon skall ja börja flytta in de saker jag har i lägenheten o hoppas på att få sova där första natten, har även köpt ny säng, stor o skön :) o några till saker :) Kollade mina pengar idag på kortet och min underbara mamma hade lagt in en liten summa, du är underbar, det hade verkligen inte behövts <3 :)
Kvällen skall jag ju på middag med Ben till hans vänner, kommer väl bli riktigt skoj. Skall se om jag får in en bild senare vad jag kommer ha för kläder :) får hoppas på det i alla fall, min kamera vill inte riktigt fungera o få in bilderna på datorn, lite störande.. :) Men nu ha det bra. <3
bilden är från kursen idag <3 Fått en massa nya vänner.



LÄGENHETEN!

2010-05-05 / 12:21:12

Fixat kontraktet ida, flyttar in i helgen, vet ni hur skönt det känns?
Egen lägenhet, nära allt. I grekland, alla drömmar slått in nu!
På några veckor, känns det som att ja kan leva igen, otroligt
skönt verkligen <3 :)

Skall på fredagen och jobba igen, fick ett samtal o fråga om ja kund hoppa
in, självklart att jag kan. Det är ju underbart att jobba! :)
Vi skall även på middag i helgen med Ben. Blev medbjudna.
Kan bli riktigt skoj. Har seriöst fundera på att börja läsa grekiska?
Vad tycker ni om den idén? Jasmin kommer ju lära sig det, och kanske Edvin med. Beror ju på hur länge jag tänker vara i Grekland, men nu känns det som en evighet i alla fall <3 :)

Ni som inte vet, så bestämde jag och Ben att vi skulle försöka med ett förhållande igen, se hur det fungerar. Vet att det är väldigt snabbt på mitt förra, men har alltid haft känslor för Ben, o hoppas detta fungerar. Trivs i hans sällskap och är lycklig, lycklig är nått jag aldrig förut fått vara. Så hoppas ni förstår mig. <3

 

Inlärning.

2010-05-04 / 19:17:29
Igår, Måndag var min första dag på vårdcentralen i Chania.
Riktigt roligt skall jag säga, det var ju bara inlärning, men kunde det mesta så det var inte så svårt.
Bara att komma ihåg att snacka engelska och inte prata svenska lite nu som då :) Ingen förstår mig
då ju :) Kommer bli riktigt bra tror jag, fick ta emot en egen patient, o ja de var skräcken ;)
Kan ingen grekiska, o hon tänker fane mig inte snacka engelska, så börjar hon på franska, så
vi bestämde oss att hon snackar franska o ja engelska, kan så pass mycket franska att ja förstod
vad hon sa men inte mycket mera, och vet ni vad. Hon fick den rätta hjälpten och jag fick beröm av
henne, så skräcken förvandlades till den trevliga :) Alltid härligt med sådanna personer. :)

Kan säkert bli många skräckar men också många trevliga tror jag. Längtar redan till den dagen då
hon/han inte kan något annat ön grekiska, o ja får stiga ut o hämta en annan, den dagen den sorgen.
När den dagen kommer skall ja börja läsa Grekiska ;) <3


Nu skall jag ut o gå med Ben, imorgon skall jag skriva under kontraktet till lägenheten, blev lägenheten
som var 90m2. :) Riktigt nära Bens och allt så kommer bli utmärkt :) <3

skriver av mig.

2010-05-02 / 18:00:17
ni som tycker att ja är för öppen, behöver verkligen inte läsa detta.

Jag hade ett liv som hade en betydelse för några år sedan. Blev gravid, mitt liv var bäst. kunde inte mera än älska mitt liv. Allt tog slut, jag älskade Ben, han var den rätta för mig trodde jag.. Han var så underbar, så gullig ja kan räkna upp hur mycket gott om honom, ingenting negativt.. Men Ben var inte redo för barn då sa han, men han skulle finnas vid min sida. Men han gjorde slut.. men han har faktiskt funnits vid min sida, jag hittade ny kille... Jävligt dumt av mig att gå såå snabbt in i ett nytt förhållande, då jag ännu älskade Ben o kunde gråta pga att de var slut. Trodde jag skulle förtränga Ben o kunna bli lycklig med en annan, det visade sig snabbt att ja inte kunde bli lycklig med honom. men så råkade ja bli gravid, o var påväg o göra abort, men han skulle inte ha accepterat abort, så ja behöll Edvin <3 o på det sättet återföränades ja med mitt ex... Efter många om och men var jag äntligen borta från det förhållande, o kunde andas igen och inte behöva känna mig olycklig. Flyttade plötsligt till Grekland, varför? vet verkligen inte det, visste att ja har vänner o Ben, som stöttar mig verkligen. Jag hade väl lite förhoppningar om att jag skulle hitta tillbaka till Ben igen, för jag gillar han ännu, kan inte säga att ja älskar han ännu. Men dom där fjärillarna finns i magen ännu, efter 2 år ungefär finns alla känslor kvar ännu, lite har svalnat men inte mycket.
Att vara ut med han igår på middag, var det bästa jag kunde göra. Jag fick veta hur mycket jag betydde för honom, hur han inte kunnat glömma mig. o allt, han var redo för att försöka igen om jag var det. Han var tillome redo att flytt till Finland för min skull, han tror jag är den rätta för honom. Middagen igår, fick mig att gråta. SÅ fina ord och meningar han fyllde middagen med var underbart, han är en ängel <3  Fick även en ring av honom, den hade han tänkt ge åt mig innan jag blev gravid, en förlovningsring. nej jag tänker inte förlova mig nu.
Men jag och Ben kom fram till att vi skall försöka få det att fungera mellan oss. Mera än vänner, när vi båda har känslor. Visst kan jag gå med på det, det är ju det jag vill, även fast det just tog slut mellan mig o M, så tror ja att ja kan försöka på nytt. Men de kommer bli komplicerat. Men jag tänker kämpa för mitt och Bens förhållande. Det är något jag vill att jag skall få och fungera, tror fortfarande att han kan vara den rätta.

Jag vet, många tycker jag är en idiot som gör detta, säg det till mig det är lugnt. Jag kommer stå för detta. Jag gillar Ben, o kommer försöka få det att fungera med honom nu, hoppas att vi lyckas.
Den som har emot det har det, jag förstår er. Men det är mitt liv, jag lever bara en gång. Tror tyvärr inte på ett liv efter döden.


1 maj

2010-05-01 / 18:53:55
Suttit på sjukhuset hela natten, heidi hamnade in igår kväll för värkarna.
Ungen kom till världen 5 idag morse typ, och aldrig sett en lyckligare Heidi .
Det bara lös om henne när hon såg sin ny födda son, det var lycka.
Andreos fällde en tår, och sa alltid samma reaktion med varje nyfött barn.
Detta var deras 3dje barn. Elin 6 år (2003) Anastasia 2 år ( 2008 ) och nu
lilla kille :) som dom inte ännu har något namn på, ingen aning heller vad.

Blev så avundsjuk när jag såg deras kärlek idag morse, hur trött jag än var
men jag insåg att jag har något stort borta från mitt liv. Något som gör mig
lycklig och kär. Just det, en kille. Har inte hittat den rätta ännu, och det stör
inte, men hoppas jag hittar honom snart. Har 2 barn, som jag älskar över
allt annat. Men med två olika pappor. Nåja gjort är gjort, o ja ångrar inte
det.

Hämtade Amira idag morse runt halv 6 direkt från festen för att hon
skulle få se sin son, hon var då trött, mörk runt ögonen, men hon lyste
också upp när hon såg honom. Familjelycka verkligen. <3

Ikväll skall jag på ensam middag med Ben, han har nu gnällt på mig om
den middagen sedan jag kom hit, så idag skall jag gå med på den :)
Skall ut på en restaurang o äta, och sedan får vi väl se vart vi hamnar.
Ingen aning, men det är ju 1 maj idag så :) Kommer bli riktigt bra.


Men skall fixa mig klar nu, för att sedan vänta på att Ben hämtar mig :)