Ny vecka , sista veckan i Juni!

2010-06-28 / 09:38:01
Gårdagen eller kvällen skall vi säga, blev det bara mys hemma med barnen och Ben.
Tog igen all tid vi mistat under våra 5 dagar tillsammans utan barnen. Riktigt glada barn
hade jag också :) Älskar min familj något otroligt mycket. :)

Har även bestämt tillsammans med Ben nu att vi skall flytta ihop, Ben skall försöka få sin
lägenhet såld så flyttar han in hos mig på heltid, han har väl annars varit nog halvatiden hemma
hos mig ändå så. Men onödigt att ha två lägenheter :) Kommer bli underbart :)


/ Emilia

Borta bra men hemma bäst. <3

2010-06-27 / 16:34:07
Tillbaka hemma i grekland, har fått krama om mina barn hur mycket som helst, har faktiskt saknar dem under dessa dagar. men dock har denna resa varit bra för mig och Ben. Älskar honom mer än allt annat ! <3
Resan hände det mer eller mindra bra saker, vi fick god mat, vi är förlovade och ja vi har njutit. Resan har bara gett med sig goda minnen! Vi bodde på ett väldigt fint hotell, vårt rum var hur bra som helst, jag är så nöjd med det. <3

Tack till Bens föräldrar som orkat vakta barnen, och tack till Ben som verkligen tog sig tid för att fixa en sådan resa ! Jag älskar er!!

Glad Midsommar alla underbara ! <3

2010-06-25 / 11:33:42


ITALIEN <3

Har gått och förlovat mig på denna resa, Ben överraskade mig första kvällen
med en ring och ett fint tal om vad jagh betydde för honom, han är underbar. <3
Denna resa kommer vara minnesvärd hela livet ut. Saknar mina barn hur mycket
som helst, pratade med dem idag morse och det kom en liten tår när jag pratade med
Jasmin .. Men jag har min underbara Ben <3

Jag älskar Ben !<3



Glad midsommar. Vi kommer ta vara på tiden här i Italien de sista dagen!


/ Emilia

ITALIEN!<3

2010-06-22 / 10:43:53
Har jobbat nu intensivt i 7 dagar, inte haft en dag ledigt, det känns men kommer kännas bra när pengarna kommer :) Idag började min första lediga dag, vaknade av att Ben hade fixat frukost på säng och sa att han hade en liten överraskning nu till vår lediga tid. Jag öppnade kuvertet och såg tå flygbiljetter till Italien, Rom och en bokning av hotellet St. George Roma. Hotellet ligger nära floden tibern och vatikanen! Det hörs hur bra som helst kan jag säga, blev helt tagen när jag såg det. Vi åker i eftermiddag, och kommer tillbaka om 5 dagar.
jag och Ben skall bara ha tid för varandra denna resa, det är något vi behöver. Bens mamma och pappa har lovat att ta hand om Jasmin och Edvin, gulligt av dem ! <3 Ser faktiskt framemot resan, kunde inte bli mycket bättre !

Nu skall jag börja packa bara 3 timmar kvar innan flyget lyfter :) Ha det bra alla ! <3


JOBB!

2010-06-16 / 19:40:43
Här har jag suttit o funderat på vad jag skall hitta på, jobbar kväll ikväll för första gången började halv 4 och slutar halv 11 :) Kom hit hade jag en patient, så fick jag lite veta hur de hade varit idag och om det var något inbokat, en patient var inbokad ikväll. EN PATIENT! Patienten har jag just haft, o sitter o har de tråkigt igen. Väntar på att de skulle vara några drop in ikväll, men de har bara varit 3 st.. Och det var inte så stora problem...
Har just städat upp en del pappershögar, som inte hör till mitt jobb.. Men ja va fan gör man inte för att få tiden att gå.Pratade även med min underbara dotter, börjar kunna hålla samtal med henne snart :) Känns bra. Hon sa godnatt i alla fall! :) Känns konstigt, inte ofta man inte är med o lägger barnen i säng en kväll, denna kväll känns i alla fall! :)

Nå som sagt två timmar kvar, så får jag också krypa ner under täcket, det betyder också sovmorgon imorgon. Så hoppas Ben tar hand om barnen imorgon, tänker inte stiga upp innan 10. Inte! Det finns inte en chans till det imorgon. Är helt slut, så behöver nog sova mig pigg nu. :) Barnen brukar nog vara rätt så tysta men de hinner kanske ändra till imorgon :) Men nu skall ja se om de skulle finnas något att hitta på att dessa timmar skulle gå snabbare. Har även fått ett annat jobb erbjudande med bättre lön.. men vet inte riktigt ännu vad jag skall välja. Det är ett äldreboende i Grekland. Krävs nog att jag skall lära mig grekiska tror jag då... Och det tänker inte jag göra. Får se, skall dit o prata med dem på Fredagen, är ju även gravid igen så, beror lite på vad dom tycker :)

Ha en bra kväll, skall nog gå o äta något nu.

puss/ Emilia



15 Januari 2010 <3

2010-06-13 / 17:21:06
Förlossningsdatumet <3

Jag och Ben satt och diskuterade om att ha 3 barn och han tyckte de kunde bli riktigt mysigt, han var nog redo för att stadga sig nu och inte festa runt, han har hunnit med det tycker han :) Det låter bra, inte ofta en kille säger så tror jag. Kommer bli hur underbart som helst har jag på känn. Men vill inte vara mamma när barnen är 13 år, och dörrarna börjar slås i. Vi kom även fram till att vi skall sälja min lägenhet o hans lägenhet o köpa en tillsammans o flytta ihop senare i höst. Kommer även behöva få en större lägenhet då vi kommer få tillökning, så de kommer bli riktigt bra tror jag. Ben var även med på att flytta till Finland om jag ville det, men det har jag inte någon större lust till, kan gärna bo i Grekland, trivs här och har det riktigt bra :) Men tyckte de va gulligt när han sade det.
Men nu skall jag gå och fixa mig sen skall ja lägga barnen, skall på jobb imorgon, första riktiga jobb dagen, kommer bli riktigt skoj :) Men är lite nervös även fast ja jobbat förut ;) <3

Det är helt otroligt.

2010-06-10 / 07:23:17
Igår testade ja mig om jag var gravid, stickan visade positivt, men någonstans i mitt huvud fanns de , nej de kan inte vara sant. Testade pga, min mens inte har kommit och den är nu ca 3 veckor försenad. Känner mig tröttare och så. Nå sak samma, ja ringde o skaffade en tid idag att ja skulle få ett säkert svar, fick idag morse kl.7, har just kommit hem. och vet ni vad jag är gravid igen. Det är helt otroligt hur det är så igen, jag blir på smällen hur lätt som helst ju. Har i alla fall bestämt mig att efter denna unge skall ja sätta in spiral eller något sådant. Måst nog börja skydda mig, kan inte ha mer än 3 banr innan ja är 25, hur ble de med studierna ja tänkte börja med nästa höst o allt, ojoj. Detta barn va verkligen inte planerad, men Ben tycker det skall bli skoj med en till i huset, han skall vara glad att han inte varit med hela första 1½ året. Men ja jag skall ju absolut behålla barnet, det ända som blir hängande är min utbildning, men ja hinner studera tror ja, har ju jobb nu så :) Tanken efter att man skriver om det, då börjar de kännas bättre. har varit lite chockad och så här nu ett tag, men ja vad kan ja göra. Något vill att ja skall få en stor familj, o gud ja e fan påväg till det. 2 barn egen lägenhet i Grekland o en underbar pojkvän. Det börjar ta sig. :)

Nå slut gnällt om de, nu tänker jag ringa mamma och berätta att hon kommer bli mormor igen :) Hon har just blivit farmor till min brors söta unge <3 :) Längtar tills ja skall åka hem till dem .


/ Emiia

Andreos Didridi !

2010-06-09 / 16:02:10



Andreos Didridi har tagit denna bild på mig och Ben. Vi var som "modeller"
för hans uppdrag, ingen aning vad det handlade om. Men visst är den lyckad?
Förutom att Ben ser ut som en uppblåst ballong ;) <3

Älskar Ben <3

mamma och pappa <3

2010-06-09 / 15:36:49


Mamma och Pappa i grekland för några veckor sedan <3

Mamma fick mig att inse att jag bor långt borta.

2010-06-08 / 20:37:48

Fick ett sms av henne :

" Dottern min, vi saknar dig något otroligt här hemma, vi väntar på ett besök snart, vi vill se barnbarnen växa, dom har säkert växt på längden och brädden redan sen vi såg dem sist. Vill ju se din bruna hy. Önskar dug all lycka till på jobber, o att allt går bra med Ben . Vi älskar dig"



Min mamma är underbar <3

.....

2010-06-07 / 17:51:18
MAMMA JAG LEVER ÄNNU!

Bloggen orkar jag inte uppdatera varje dag just nu :)
Barnen lever och leker och har det bra.
Jag lever o tar vara på min sista vecka ledighet, sen jobb.
Kommer bli riktigt skönt o komma igång igen :D